Beskrivning:
Den taggete eggen gjør det enkelt å skjære opp alle typer brød, fra smuldrende rundstykker til rugbrød og surdeigsbrød, med presisjon. I tillegg er kniven egnet for bruk på råvarer med høy syre, siden syre påvirker en rett egg mer enn en tagget egg. Denne kniven er, akkurat som de andre knivene i Globals klassiske serie, laget av ett lag stål. Knivbladet er noe grovere, og eggen har fått en ekstra sliping for best mulig skarphet. Håndtaket har blitt forbedret med et bedre grep og et elegant, lyst design.
Spesifikasjoner:
- Serie: Global Ni
- Materiale: Rustfritt stål
- Størrelse: 23 cm
Vedlikeholdsråd:
- Rengjøring: Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den umiddelbart med et kjøkkenhåndkle.
- Underlag: Bruk et underlag som er skånsomt mot kniven, fortrinnsvis Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør.
- Oppbevaring: Det beste er å oppbevare dem i et knivfutteral, knivblokk eller på en magnetlist.
- Vedlikehold: For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom med en skjerpestav eller våtsliper.