For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Kjøleskap og fryser / Kjøleskap og kjølere / Partycooler / cancooler

Partycooler / cancooler

Partycoolers er et fantastisk tillegg til alle arrangementer, enten det er en bedriftsfest, bryllup, hagefest eller annen sosial sammenkomst. Hos AZ Design tilbyr vi partycoolers som er designet for å holde drikkevarer og snacks kalde, samtidig som de bidrar til en festlig atmosfære.

Våre partycoolers fra Scandomestic er både funksjonelle og stilige, noe som gjør dem til et populært valg for både private og kommersielle arrangementer.

Sortering:
Artikler per side:
4 artikler
4 artikler

En av våre bestselgere er Partycooler Beryll TK 66 BE, som tilbyr en romslig kapasitet og selges for 4 150 kr. Denne modellen er ideell for å holde en stor mengde drikkevarer kalde, noe som gjør den perfekt for større sammenkomster. For de som trenger enda mer kapasitet, finnes Beryll TK 86 BE tilgjengelig for 4 950 kr. Denne partycooleren har enda mer plass og er designet for å håndtere selv de største festene.

For mindre arrangementer, eller når plassen er begrenset, tilbyr vi Beryll TK 42 BE. Denne mer kompakte modellen er perfekt for mindre sammenkomster og selges for 3 800 kr. Til tross for sin lille størrelse, leverer den samme pålitelige kjøling som de større modellene, noe som gjør den til et fleksibelt og prisgunstig alternativ.

“Min personlige favoritt er Partycooler Beryll TK 66 BE da den gir mest valuta for pengene” Andreas Zwahlen, AZ Design

Våre partycoolers er enkle å flytte og plassere, takket være deres smidige hjul og kompakte design. Uansett hvilket arrangement du planlegger, kan du stole på at våre partycoolers vil holde dine gjester fornøyde og forfrisket.

FAQ

Hva er en partycooler og hvorfor er den nyttig?

En partycooler er en bærbar kjøler designet for å holde drikkevarer og snacks kalde under sosiale arrangementer og fester. Den er perfekt for å skape en praktisk og tilgjengelig drikkestasjon, noe som gjør det enkelt for gjestene å ta en kald drikke når de vil. Partycoolers bidrar også til å redusere kødannelse ved vanlige kjøleskap og gir en praktisk og festlig løsning for arrangementer.

Hvilke fordeler tilbyr en partycooler sammenlignet med et vanlig kjøleskap?

Partycoolers er mer mobile og lettere å flytte enn vanlige kjøleskap, takket være deres kompakte størrelse og hjul. De er også designet for å være lette å fylle og rengjøre, noe som gjør dem ideelle for arrangementer hvor rask oppsett og nedtakning er viktig. I tillegg kan partycoolers plasseres direkte der de trengs, for eksempel utendørs eller ved bassenget, noe som gjør dem mer fleksible enn vanlige kjøleskap.

Hvilke typer arrangementer passer best for en partycooler?

Partycoolers er perfekte for en rekke ulike arrangementer, inkludert hagefester, bryllup, bedriftsarrangementer, grillfester og andre sosiale sammenkomster. De er også populære på festivaler, sportsarrangementer og andre utendørsaktiviteter hvor det er behov for en stor mengde kalde drikkevarer.

Hvordan vedlikeholder man en partycooler?

For å holde din partycooler i god stand, sørg for å rengjøre den etter hver bruk. Tøm den for vann og is, og tørk av innsiden og utsiden med en mild rengjøringsløsning. Kontroller også at hjulene er rene og fungerer som de skal. Regelmessig vedlikehold sikrer at din partycooler fungerer optimalt og varer lenge. Har du spørsmål rundt vedlikeholdet, kan du sende oss en e-post direkte på info@azdesign.se.

Er partycoolers energieffektive?

Ja, partycoolers er designet for å være energieffektive og holde drikkevarer kalde med minimalt energiforbruk. De fleste moderne modeller, som de vi tilbyr hos AZ Design, bruker avansert kjøleteknologi for å holde energikostnadene lave samtidig som de leverer pålitelig kjøling.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter