For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Minibar

Minibarer er en luksuriøs og praktisk løsning som hever standarden på hotellrom, kontorer og andre miljøer. Hos AZ Design tilbyr vi et sortiment av minibarer fra Scandomestic som kombinerer stilrent design med effektiv kjøling.

Våre minibarer er perfekte for å skape en komfortabel og innbydende atmosfære, samtidig som de tilbyr en praktisk løsning for oppbevaring av drikkevarer og snacks.

Sortering:
Artikler per side:
4 artikler
4 artikler

Derfor bør du investere i en minibar fra AZ Design

Våre minibarer er perfekte for å skape en komfortabel og innbydende atmosfære, samtidig som de tilbyr en praktisk løsning for oppbevaring av drikkevarer og snacks.

Blant våre populære modeller finner du Scandomestic MB 34 BE, en elegant minibar som tilbyr nok plass til å holde drikkevarer og snacks kalde. Med en pris på 3 850 kr er dette et utmerket valg for hoteller som ønsker å tilby sine gjester noe ekstra. En annen favoritt er MB 34 BGD, som finnes til en pris av 3 450 kr og er kjent for sin holdbare konstruksjon og stille drift.

For de som ser etter en litt mindre, men like effektiv minibar, tilbyr vi MB 32 BGD og MB 32 BE. Disse modellene har en kompakt design som gjør dem perfekte for mindre rom, uten at det går på bekostning av ytelsen. Prisene på disse minibarene ligger på 3 600 kr respektive 3 400 kr, noe som gjør dem til prisgunstige alternativer for alle typer miljøer.

FAQ om Minibarer

Hvilke er de beste minibarene for hoteller?

De beste minibarene for hoteller er de som kombinerer effektiv kjøling med lavt energiforbruk og stille drift. Scandomestic MB 34 BE og MB 32 BE er utmerkede alternativer, takket være deres pålitelige ytelse og attraktive design. De tilbyr nok plass til å oppbevare drikkevarer og snacks, noe som gjør dem ideelle for å forbedre gjesteopplevelsen.

Hvorfor har noen hoteller avskaffet minibarer?

Noen hoteller har valgt å avskaffe minibarer på grunn av kostnadene for vedlikehold, påfylling og energiforbruk. I tillegg kan det være vanskelig å overvåke forbruket, noe som kan føre til tap. I stedet har mange hoteller gått over til å tilby andre tjenester som room service eller salgsautomater.

Hva er de vanligste problemene med tradisjonelle minibarer?

De vanligste problemene med tradisjonelle minibarer inkluderer høyt energiforbruk, støyende drift og problemer med å opprettholde en jevn temperatur. I tillegg kan minibarer være vanskelige å overvåke og fylle på, noe som kan føre til at enkelte produkter går tom eller blir for gamle.

Hvordan påvirker minibarer gjestenes opplevelse av hotellrommet?

Minibarer kan positivt påvirke gjestenes opplevelse ved å tilby bekvemmelighet og luksus. De gir gjestene muligheten til å nyte kalde drikkevarer og snacks når de vil, uten å måtte forlate rommet. Dette kan bidra til et mer avslappet og komfortabelt opphold, noe som ofte settes pris på av gjester som ønsker en mer luksuriøs hotellopplevelse.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter