For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Displaykjøleskap

Displaykjøleskap er en fantastisk løsning for butikker, kafeer og restauranter som vil vise frem kjølte varer på en attraktiv og effektiv måte. Hos AZ Design tilbyr vi et utvalg av displaykjøleskap fra Scandomestic som er utformet for å kombinere stil og funksjon.

Displaykjøleskap fra AZ Design er ikke bare et praktisk verktøy for kjøling, men også et kraftfullt markedsføringsverktøy som hjelper deg med å øke salget ved å gjøre produktene dine mer attraktive for kundene.

Våre displaykjøleskap er designet med glassdører som gir en klar og tydelig oversikt over innholdet, noe som gjør dem ideelle for å vise frem drikkevarer, snacks, ferskvarer og andre produkter. En av våre populære modeller er Diamant RT 82 WE, som selges for 6 000 kr og er perfekt for mindre rom, men med stort behov for eksponeringsflate. For de som trenger en større løsning, finnes Diamant RTC 287 WE, et robust og romslig displaykjøleskap som rommer mange produkter og selges for 15 200 kr.

En annen populær modell hos oss er Kvarts DKS 142 BE, som tilbyr en prisgunstig løsning på 5 150 kr uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Med sitt elegante og funksjonelle design passer den godt i alle typer miljøer. For mellomstore behov er Diamant RTC 237 WE et godt valg, med en kapasitet som møter både butikkers og kunders krav, til en pris av 12 700 kr.

Displaykjøleskap fra AZ Design er ikke bare et praktisk verktøy for kjøling, men også et kraftfullt markedsføringsverktøy som hjelper deg med å øke salget ved å gjøre produktene dine mer attraktive for kundene.

FAQ

Hva er fordelene med å bruke et displaykjøleskap?

Et displaykjøleskap gjør det mulig å vise frem kjølte produkter på en måte som er både attraktiv og lett tilgjengelig for kundene. De er perfekte for butikker og kafeer som vil øke salget ved å eksponere varene tydelig. I tillegg holder displaykjøleskap produktene ved riktig temperatur, noe som forlenger deres holdbarhet og kvalitet.

Hva bør man tenke på når man velger et displaykjøleskap?

Når du velger et displaykjøleskap, bør du vurdere faktorer som størrelse, kapasitet, energiforbruk og utseende. Det er viktig å velge et kjøleskap som passer dine spesifikke behov, både når det gjelder plass og hvilken type produkter som skal kjøles. Å velge en energieffektiv modell kan også bidra til å holde driftskostnadene nede.

Hvilke typer produkter er egnet til oppbevaring i et displaykjøleskap?

Displaykjøleskap er ideelle for å oppbevare og vise frem en rekke ulike produkter, inkludert drikkevarer, snacks, meieriprodukter, ferdigretter og ferske matvarer som frukt og grønnsaker. De er også populære for å vise frem desserter og bakverk i kafeer og bakerier.

Hvordan vedlikeholder man et displaykjøleskap for best ytelse?

For å opprettholde optimal ytelse bør displaykjøleskap rengjøres jevnlig, både innvendig og utvendig. Det er viktig å holde glassdørene rene for å sikre at produktene vises tydelig. Kontroller også at dørtetningene er intakte, og at det ikke dannes frost i kjøleskapet. Regelmessig service og vedlikehold av kjølesystemet kan forlenge kjøleskapets levetid og sikre at det fungerer effektivt.

Hvordan påvirker et displaykjøleskap kundenes kjøpsatferd?

I følge AZ Designs siste undersøkelse kan et displaykjøleskap ha en positiv innvirkning på kundenes kjøpsatferd ved å gjøre produktene mer synlige og lett tilgjengelige. Blant 700 gjester var konverteringen 20 % høyere på de restaurantene der vi viste frem våre displaykjøleskap.

"Ved å vise frem friske og kjølte produkter på en attraktiv måte, skapes også en følelse av kvalitet og profesjonalitet," sier Andreas Zwahlen, CEO i AZ Design.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter