For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Kjøleskap og fryser / Frysere / Fryseskap / Frys

Fryseskap / Frys

Hos AZ Design har vi stor erfaring med å levere fryseskap og frysere som oppfyller de spesifikke behovene til ulike virksomheter. Vi vet at hver bedrift har sine egne utfordringer, derfor tilbyr vi løsninger som er både effektive og tilpasset dine krav. Våre fryseskap er nøye utvalgt for å tåle den tøffe bruken i kommersielle kjøkken, hvor pålitelighet og ytelse er avgjørende.

Sortering:
Artikler per side:
6 artikler
6 artikler

Vi har hjulpet mange bedrifter, fra små kafeer til store hotellkjeder, med å forbedre sin matlagringskapasitet med våre fryseskap. Med over ti års erfaring innen B2B-sektoren vet vi hva som kreves for å holde matvarer friske og trygge. Våre fryseskap kombinerer holdbarhet med smart teknologi, noe som gjør dem til et trygt valg for alle som ønsker å optimalisere sin lagring.

For deg som søker noe enklere, men fortsatt effektivt

Fryseskap, Rilling F 700 er et robust og effektivt alternativ, perfekt for restauranter og butikker som trenger en pålitelig løsning for frossen lagring. Med en pris på 28 650 kr tilbyr Rilling F 700 sjenerøs lagringsplass og er designet for å takle de daglige kravene i et profesjonelt miljø.

For deg som søker høyere ytelse for maksimal effekt

For de som søker enda høyere ytelse, tilbyr vi Fryseskap, Gemm Space F 700 P. Denne modellen koster 36 500 kr og er kjent for sin avanserte kjøleteknologi og holdbare konstruksjon. Gemm Space F 700 P er ideell for de som trenger stor kapasitet og pålitelig kjøling, og er et utmerket valg for høyvolumsvirksomheter.

Både Rilling F 700 og Gemm Space F 700 P er designet for å levere langvarig ytelse og sikker lagring av frosne varer, noe som gjør dem til verdifulle tillegg i ethvert profesjonelt kjøkken.

Hvorfor velge AZ Design som din leverandør av fryseskap?

En av de største fordelene med å samarbeide med AZ Design er vår forståelse av bransjespesifikke behov. Gjennom årene har vi jobbet med alt fra små kafeer til store hotellkjeder, og våre fryseskap har spilt en nøkkelrolle i å sikre at deres matvarer forblir trygge og friske. Enten du trenger et kompakt fryseskap for et mindre rom eller en større enhet for høyvolumlagring, kan vi tilby en løsning som er skreddersydd etter dine spesifikke krav.

Hvordan har vi hjulpet andre bedrifter?

Et eksempel på hvordan våre fryseskap har gjort en forskjell, er vårt arbeid med en stor hotellkjede, hvor vi leverte og installerte fryseskap for å optimalisere deres kjøkkendrift. Ved å tilby energieffektive modeller kunne vi hjelpe dem med å redusere sine energikostnader samtidig som vi forbedret deres matlagring. Resultatet ble en forbedret driftseffektivitet og en tryggere håndtering av matvarer.

Et annet prosjekt inkluderte en velkjent matvarekjede som trengte å oppgradere sine lagringsfasiliteter for å møte økt etterspørsel. Vi leverte fryseskap som kunne håndtere større volumer og som passet perfekt inn i deres eksisterende lokaler. Dette gjorde at de kunne utvide sitt sortiment og tilby flere frosne produkter til sine kunder uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter