For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Kjøleskap og fryser / Kjøleskap og kjølere / Backbarkjøleskap & barkjøleskap

Backbarkjøleskap & barkjøleskap

Backbarkjøleskap og barkjøleskap er viktige komponenter i enhver bar eller restaurant som ønsker å tilby sine gjester kalde drikkevarer raskt og effektivt. Hos AZ Design tilbyr vi et sortiment av backbarkjøleskap og barkjøleskap fra Scandomestic som kombinerer effektiv kjøling med smart design. Våre kjøleskap er perfekte for å holde drikkevarer som øl, brus og vann kaldt, og de er også utmerkede for oppbevaring av vin og andre kjølte drikker.

Sortering:
Artikler per side:
4 artikler
4 artikler

En av våre populære modeller er barkjøleren Amazon SC 211 SLE, som selges for 8 400 kr. Denne kjøleren har en praktisk størrelse som passer godt under bardisker og gir enkel tilgang til kalde drikkevarer. For de som trenger mer kapasitet, finnes Amazon SC 311 SLE tilgjengelig for 11 200 kr. Med sin større størrelse og kraftige kjøling er den ideell for større barer og restauranter.

For mindre rom eller mindre behov har vi Amazon SC 141 HE og SC 131 HE. Disse modellene er kompakte, men likevel effektive, med priser på henholdsvis 7 150 kr og 7 050 kr. Til tross for deres mindre størrelse, tilbyr de samme høye standard av kjøling og er perfekte for mindre barer eller til hjemmebruk.

Alle våre backbarkjølere og barkjølere er designet for å være energieffektive og holdbare, noe som sikrer at drikkevarene dine alltid holdes på riktig temperatur uten å øke driftskostnadene. De er også utstyrt med glasshyller og transparente dører, noe som gjør det enkelt å organisere og vise frem drikkevarene dine.

FAQ

Hva er forskjellen mellom en backbarkjøler og et vanlig kjøleskap?

En backbarkjøler er spesielt designet for å ha drikkevarer lett tilgjengelig bak en bar eller disk. De er ofte mindre og mer robuste enn vanlige kjøleskap, med glasshyller og dører slik at man enkelt kan se og nå drikkevarene. Backbarkjølere er også laget for å tåle hyppig åpning og lukking, noe som er vanlig i en bar- eller restaurantmiljø.

Hva bør man tenke på når man velger en barkjøler?

Når du skal velge en barkjøler, er det viktig å tenke på faktorer som størrelse, kapasitet, kjøleeffektivitet og energiforbruk. Velg en kjøler som passer der du skal ha den, og som kan holde det antall drikkevarer du trenger å kjøle. Å tenke på energiforbruket er også viktig for å holde kostnadene nede og være miljøvennlig.

Kan man bruke en barkjøler til å oppbevare annet enn drikkevarer?

Ja, en barkjøler kan absolutt brukes til å oppbevare andre kjølte varer, som snacks, frukt eller meieriprodukter, så lenge de holdes på riktig temperatur. Men siden de er designet primært for drikkevarer, er det lurt å vurdere hvilken type oppbevaring som passer best for ulike typer produkter.

Hvordan vedlikeholder man best en barkjøler?

For at barkjøleren skal fungere optimalt, bør den rengjøres regelmessig, både innvendig og utvendig. Hold hyllene og dørene rene, og sjekk dørtetningene for å sikre at de er intakte. Regelmessig vedlikehold av kjølesystemet kan også forlenge levetiden og sikre at den kjøler som den skal.

Hvorfor er backbarkjølere viktige for en bar eller restaurant?

Backbarkjølere er viktige fordi de gjør det enkelt for personalet å raskt og enkelt få tilgang til kalde drikkevarer, noe som gjør servicen smidigere for kundene. Ved å holde drikkevarene kalde og lett tilgjengelige bidrar backbarkjølere til en effektiv og velfungerende bar, noe som er svært viktig for å holde gjestene fornøyde.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter