For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Drikke kjøleskap

<p>Utforsk vårt utvalg av drikkekjøleskap og oppdag den ultimate løsningen for å holde drikkene dine kalde og klare til servering. Enten du driver en kafé, en restaurant, eller bare vil nyte kalde drikker hjemme, har vi alt du trenger for å maksimere smak og kjøling. Fra kompakte enheter for trange rom til store kapasitetsmodeller for hektiske arrangementer, har vi drikkekjøleskap som passer alle behov og budsjetter.</p>

Sortering:
Artikler per side:
27 artikler
Drikkekjøler, Jade SD 217 E
Scandomestic
fra 12 650 nok
Flere varianter
Drikkekjøler, Jade SD 417 E
Scandomestic
fra 13 512,50 nok
Flere varianter
Drikkekjøler, Jade SD 430 E
Scandomestic
fra 14 593,75 nok
Flere varianter
Drikkekjøler, Jade SD 420
Scandomestic
14 306,25 nok
Flere varianter
27 artikler

Hva bør man tenke på før valget av drikkekjøleskap?

Når du velger et drikkekjøleskap er det viktig å vurdere følgende:

1. Kapasitet: Vurder hvor mye drikke du forventer å trenge å kjøle samtidig for å velge riktig størrelse på kjøleskapet. En passende kapasitet vil sikre at du har nok plass til alle drikkene dine uten å overbelaste enheten.

2. Temperaturkontroll: Sørg for at kjøleskapet har en pålitelig temperaturkontroll som lar deg justere og holde riktig temperatur for ulike drikker. Det er viktig å kunne tilpasse temperaturen etter spesifikke drikkers krav for best smak og kvalitet.

3. Energiforbruk: Vurder energieffektiviteten til drikkekjøleskapet for å minimere driftskostnadene og redusere din miljøpåvirkning. Velg en modell med lavt energiforbruk for å holde driftskostnadene dine på et rimelig nivå. Hvor kald skal en øl være når den serveres? Den optimale serveringstemperaturen for øl varierer avhengig av øltype. Generelt sett anbefales følgende temperaturer:

- Lys lager, pilsner, kölsch: Serveres ved cirka 4-7°C for en frisk og oppfriskende smakprofil.

- Ale, IPA: Serveres ved cirka 8-12°C for å fremheve maltens og humlens karakter uten å overskygge dem.

- Porter, stout: Serveres ved cirka 12-14°C for å la de rike smakene av ristet malt og sjokolade komme frem på best mulig måte. Ved å holde ølen ved riktig temperatur ved servering kan du garantere en behagelig smaksopplevelse for gjestene dine hver gang.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter