For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Frysere

Hos AZ Design tilbyr vi et bredt sortiment av frysere som er perfekte for bruk i restauranter, hoteller, kafeer og andre offentlige miljøer. Våre frysere er valgt ut for å møte de høye kravene som stilles i profesjonelle kjøkken og matlagringsområder. Med over et tiår med erfaring i bransjen, forstår vi viktigheten av kvalitet, pålitelighet og energieffektivitet.

Våre frysere er laget av robuste materialer som tåler intensiv bruk, noe som sikrer lang levetid og minimale vedlikeholdskostnader.

Enten du trenger en stor fryseboks for å lagre store mengder mat eller en kompakt vertikal fryser for mindre rom, har vi alternativer som passer dine behov. Våre modeller er også designet for å være energieffektive, noe som hjelper deg med å spare på driftskostnader og redusere din miljøpåvirkning – et viktig fokus for oss hos AZ Design.

Med over 10 000 produkter i vårt sortiment er vi stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av frysere som passer ulike behov og budsjetter. Våre kunder kan stole på vår ekspertise og vårt engasjement for kvalitet, enten det handler om å finne den perfekte fryseren eller å skape en skreddersydd løsning for din bedrift. Vi tilbyr også rask levering og personlig service for å sikre at hver kunde er fornøyd.

FAQ

Hvilke typer frysere tilbyr AZ Design?

Vi tilbyr et bredt sortiment av frysere, inkludert eksponeringsfrysere, impulsfrysere, dobbeltfrysere og frysebokser. For eksempel er Freeze SF 217 BE og Freeze KF 1006 BE utmerkede eksponeringsfrysere som passer perfekt for butikker og spisesteder som ønsker å vise frem sine varer. Vi har også impulsfrysere som Kristall OTF 87 BE, som er ideelle for rask tilgang og salg. For større lagringsbehov tilbyr vi Gemm Space F 1400 P og Kisel CF 400 WE som er designet for effektiv lagring av store mengder mat.

Hva bør man tenke på når man velger en fryser?

Når du velger en fryser fra AZ Design, bør du tenke på kapasitet, energiforbruk, størrelse og hvor brukervennlig den er. Hvis du trenger en fryser for visning, er en eksponeringsfryser som Freeze SF 217 BE et godt valg. For større mengder varer passer en fryseboks som Kisel CF 400 WE bra. Kontroller også at fryseren passer inn i ditt tilgjengelige rom og at den oppfyller dine spesifikke lagringsbehov.

Hvordan kan man optimalisere fryserens ytelse?

For å maksimere ytelsen til din fryser, plasser den på et kjølig og tørt sted, borte fra direkte varmekilder som ovner og sollys. Sørg for at dørene på fryseren, som for eksempel på Gemm Space F 700 P, lukkes ordentlig for å bevare kulden. Regelmessig rengjøring og avriming er viktig, spesielt for frysere som Kisel CF 400 WE, for å forhindre frostdannelse.

Er det energieffektivt å bruke en fryser?

Ja, mange av våre frysere, som Scandomestic og GEMM-modellene, er designet for å være energieffektive. De bruker spesialteknologi for å redusere energiforbruket.

Hvilke matvarer er best å oppbevare i en fryser?

Frysere er perfekte for å oppbevare ulike typer matvarer som kjøtt, fisk, brød, grønnsaker og ferdigretter. De er også gode for oppbevaring av meieriprodukter og frosne desserter som iskrem. Bruk frysere som Kristall OTF 87 BE for rask tilgang til populære produkter, eller Staychill Kjøleplate for å holde drikkevarer og mat kaldt ved servering.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter