For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Kjøleskap

Kjøleskap er en av de mest grunnleggende og uunnværlige apparatene i moderne kjøkken. De spiller en avgjørende rolle i å bevare matens friskhet og sikkerhet ved å holde den på lave temperaturer. Her er en oversikt over kjøleskapets funksjoner, historie og tekniske aspekter.

Hos AZ Design finner du et bredt utvalg av kjøleskap som er spesielt utformet for offentlige miljøer som restauranter, hoteller og kontorer.

Sortering:
Artikler per side:
6 artikler
6 artikler

Vi vet at pålitelig og effektiv kjøling er avgjørende i disse miljøene, og derfor har vi nøye valgt ut kjøleskap som ikke bare er funksjonelle, men også har et stilig og moderne design.

Populære modeller

Blant våre populære modeller finner du kjøleskapet Rilling K 700, som er en perfekt løsning for den som trenger mye plass og pålitelig ytelse. Med en prislapp på 24 450 kr tilbyr dette kjøleskapet både høy kapasitet og holdbarhet, noe som gjør det til et utmerket valg for krevende arbeidsmiljøer.

En annen favoritt er Gemm Space K 700 P. Dette kjøleskapet er en lagervare hos oss, noe som betyr at det er klart for rask levering. Med sin robuste konstruksjon og moderne funksjoner er det en investering verdt 29 500 kr, ideell for dem som vil ha både stil og ytelse. For de som ser etter en litt mindre modell, finnes Gemm Space K 500 P, som tilbyr samme høye kvalitet til en pris av 29 200 kr.

Vi har også modeller som Brilliant SK 145 GDE og SK 145 E fra Scandomestic. Disse kjøleskapene er perfekte for dem som ønsker en mer kompakt løsning uten å kompromisse på kvaliteten. Prisene for disse modellene ligger på 8 800 kr respektive 9 000 kr, noe som gjør dem til et prisgunstig alternativ for mindre rom.

Vanlige spørsmål om kjøleskap

Hva er de vanligste problemene med kjøleskap?

De vanligste problemene med kjøleskap inkluderer dårlig kjøling, frostdannelse, unormale lyder og vannlekkasje. Dårlig kjøling kan skyldes en ødelagt termostat, blokkert luftstrøm eller et problem med kjøleskapets kompressor. Frostdannelse oppstår ofte fordi døren ikke lukkes ordentlig, noe som lar varm luft komme inn. Unormale lyder kan være et tegn på problemer med viften eller kompressoren. Vannlekkasje kan være forårsaket av tette avløpsrør eller ødelagte tetninger.

Hvordan kan man forhindre at kjøleskapet blir frostete?

For å forhindre frostdannelse i kjøleskapet, bør du sjekke at døren lukker ordentlig og at tetningene er i god stand. Pass på at du ikke overfyller kjøleskapet, da dette kan blokkere luftcirkulasjonen og føre til frostdannelse. Regelmessig rengjøring av kjøleskapet og avfrosting av fryseren kan også hjelpe til med å holde frost borte. Hvis kjøleskapet ditt har en automatisk avfrostningsfunksjon, sørg for at den er aktivert og fungerer korrekt.

Hva er de beste kjøleskapene på markedet akkurat nå?

Det finnes mange gode kjøleskap på markedet, men noen av de beste inkluderer modeller fra velkjente merker som Rilling, GEMM og Scandomestic. Hos AZ Design anbefaler vi modeller som Rilling K 700 for sin store kapasitet og holdbarhet, samt Gemm Space K 700 P som er kjent for sin pålitelighet og raske leveringsmuligheter. Scandomestic-modeller som Brilliant SK 145 GDE er også populære for sin kompakte størrelse og høye kvalitet.

Hvordan fungerer et kjøleskaps kondisjoneringssystem?

Et kjøleskapskondisjoneringssystem fungerer ved å pumpe en kjølevæske gjennom en lukket krets. Kjølevæsken absorberer varme fra innsiden av kjøleskapet og slipper den ut på utsiden. Kompressoren presser kjølevæsken, noe som gjør at den kondenserer og avgir varme. Kondensatoren og fordamperen er to andre viktige komponenter som hjelper til med å lede varmen bort og kjøle ned innsiden av kjøleskapet.

Hva er det miljøvennligste kjøleskapet?

Miljøvennlige kjøleskap bruker energieffektive kompressorer og isolasjonsmaterialer for å minimere energiforbruket. De bruker også miljøvennlige kjølevæsker som ikke skader ozonlaget. Når du leter etter et miljøvennlig kjøleskap, se etter modeller som har høy energieffektivitetsklassifisering (for eksempel A+++ i Europa) og er sertifisert med miljømerker som Energy Star. Modeller fra vårt sortiment hos AZ Design som Rilling K 700 og GEMM Space-serien tilbyr både energieffektivitet og bærekraftige kjølevæsker.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter