For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Veggkjøleskap

Veggkjølere tilbyr en stor eksponeringsflate for produkter, noe som gjør dem ideelle for butikker og restauranter som vil vise frem kjølte varer på en tydelig og lett tilgjengelig måte. De bidrar til å øke salget ved å gjøre produktene mer synlige og attraktive for kundene.

Alle våre veggkjølere er utformet for å være energieffektive og holdbare, noe som gjør dem til en kostnadseffektiv løsning på lang sikt.

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
3 artikler

Veggkjølere er et utmerket valg for butikker, kafeer og restauranter som vil vise frem kjølte produkter på en stilfull og praktisk måte.

En av våre toppmodeller er Ametist OFC 381 E, en romslig veggkjøler som tilbyr generøs lagringskapasitet og selges for 27 400 kr. Denne modellen er perfekt for større butikker og dagligvarebutikker som trenger en pålitelig løsning for å holde produkter friske og lett tilgjengelige. For de som trenger en mer kompakt løsning, er Ametist OFC 222 E et utmerket valg, med et smidig design som passer i mindre rom, til en pris av 18 100 kr.

En annen populær modell er Ametist OFC 231 E, som tilbyr en god balanse mellom størrelse og kapasitet. Denne veggkjøleren selges for 21 100 kr og er perfekt for mellomstore butikker og kafeer som ønsker å gi kundene enkel tilgang til kjølte produkter.

Våre veggkjølere er utstyrt med transparente glassdører, noe som gir en tydelig og attraktiv eksponering av produktene. De er også enkle å vedlikeholde og rengjøre, noe som sikrer at produktene deres alltid ser innbydende ut.

FAQ

Hva er fordelene med å bruke en veggkjøler?

Veggkjølere tilbyr en stor eksponeringsflate for produkter, noe som gjør dem ideelle for butikker og restauranter som vil vise frem kjølte varer på en tydelig og lett tilgjengelig måte. De bidrar til å øke salget ved å gjøre produktene mer synlige og attraktive for kundene.

Hva bør man tenke på når man velger en veggkjøler?

Når du velger en veggkjøler, bør du vurdere faktorer som størrelse, kapasitet, energiforbruk og plassering. Det er viktig å velge en kjøler som passer dine spesifikke behov og plasskrav.

Hvilke typer produkter er egnet til oppbevaring i en veggkjøler?

Veggkjølere er perfekte for å oppbevare og vise frem en rekke ulike kjølte produkter, inkludert drikkevarer, meieriprodukter, ferdigretter, kjøtt, fisk og ferske matvarer som frukt og grønnsaker. De er også ideelle for å vise frem desserter og andre kjølte delikatesser i kafeer og bakerier.

Hvordan påvirker en veggkjøler kundenes kjøpsatferd?

En veggkjøler påvirker kundenes kjøpsatferd positivt ved å gjøre produktene mer synlige. Ifølge vår erfaring blir kunder tiltrukket av den tydelige eksponeringen av friske og kjølte produkter, noe vi også har sett har ført til impulskjøp og dermed økt salg. Ved å presentere varene på en attraktiv måte, skaper AZ Designs veggkjølere også en følelse av kvalitet.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter