For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Kjøleskap og fryser / Frysere / Eksponeringsfryser

Eksponeringsfryser

En eksponeringsfryser er en type fryser som er utformet med glassdører for å vise frem frosne produkter på en tydelig og attraktiv måte. Den brukes ofte i butikker, kafeer og restauranter for å vise frem varer som iskrem, frosne desserter, ferdigretter og andre frosne matvarer. Glassdørene gjør det enkelt for kunder å se hva som er inni og velge produkter uten å måtte åpne døren, noe som bidrar til å holde kulden inne og energiforbruket nede.

Sortering:
Artikler per side:
4 artikler
4 artikler

Hos AZ Design tilbyr vi eksponeringsfrysere som kombinerer stilrent design med effektiv kjøling, noe som gjør dem ideelle for butikker, kafeer og restauranter. Våre eksponeringsfrysere fra Scandomestic er nøye utvalgt for å møte de høye kravene som stilles av profesjonelle brukere, og de hjelper deg med å tiltrekke kunder ved å vise frem produktene dine på en attraktiv måte.

En av våre toppmodeller er Freeze SF 217 BE, som selges for 15 750 kr. Denne eksponeringsfryseren er designet for å gi en tydelig og innbydende presentasjon av dine frosne varer, samtidig som den holder dem på en optimal temperatur. Med sitt elegante design og glassdører er det enkelt for kundene å se og velge produkter, noe som ofte resulterer i økt salg.

Med over ti års erfaring med å levere møbler og innredning til offentlige miljøer, vet vi hos AZ Design hva som skal til for å skape en vellykket kundeopplevelse. Vår eksponeringsfryser Freeze SF 217 BE er ikke bare en effektiv løsning for å holde varer frosne, men også en del av vår forpliktelse til å tilby kvalitetsprodukter som forbedrer både funksjon og estetikk i din virksomhet. Vi tilbyr rask levering og personlig service for å sikre at du får akkurat den løsningen du trenger.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter