For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Kjølemonter

Vil du presentere dine kjølte produkter på en innbydende og effektiv måte? Da er en kjølemonter fra AZ Design et perfekt valg! Våre kjølemontrer er ideelle for å vise frem alt fra delikatesser og bakverk til drikkevarer og snacks, samtidig som de holder produktene friske og kjølige.

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
3 artikler

Vår serie kommer fra den robuste Labrador-serien, kjent for sin holdbarhet og design. Kjølemonter, Labrador RTW 101 BE er et utmerket alternativ for mindre butikker og kafeer som vil maksimere sin salgsflate uten å kompromittere med design eller funksjon. For 7 650 kr får du en kompakt og stilren kjølemonter, perfekt for å vise frem drikkevarer, smørbrød eller andre kjølte varer. Med sin energieffektivitet er den ikke bare et godt valg for miljøet, men også for lommeboken din.

Trenger du litt mer plass?

Da er Kjølemonter, Labrador RTW 160 E det rette valget. For 11 150 kr tilbyr denne modellen større kapasitet og er ideell for butikker som har et bredere utvalg av kjølte produkter. Den elegante designen passer inn i alle salgsområder og gjør det enkelt for kundene å se og velge sine favorittprodukter.

For deg som leter etter noe midt imellom, finnes Kjølemonter, Labrador RTW 129 BE. Denne kjølemonteren, som koster 10 150 kr, tilbyr en utmerket balanse mellom størrelse og kapasitet. Perfekt for butikker og kafeer som trenger å vise frem et større sortiment, men likevel vil ha en enhet som ikke tar opp for mye plass.

Alle kjølemontrene i Labrador-serien er utformet for å være enkle å bruke og vedlikeholde, noe som gjør dem til et smidig valg for alle typer virksomheter. Blant våre restaurantkunder er denne serien den mest populære, og det er derfor vi har valgt å fokusere på nettopp Labrador-serien.

Velg AZ Design som din partner for kjølemontrer

Med over 20 års erfaring kan vi garantere deg en friksjonsfri levering. Våre kjølemontrer er enkle å bruke, enkle å vedlikeholde og bygget for å vare lenge. Vi tilbyr også personlig service og rådgivning for å sikre at du får en løsning som passer din virksomhet perfekt.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter