For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Kjøleskap og fryser / Frysere / Displayfryser

Displayfryser

Hos AZ Design vet vi hvor viktig det er å kunne vise frem sine frosne varer på en flott og praktisk måte, spesielt i butikker, kafeer og restauranter.

Med over ti års erfaring i bransjen og et stort sortiment som passer alle typer virksomheter, er vi her for å hjelpe deg med å finne den rette løsningen for dine behov. Vi tilbyr rask levering, personlig service og en 105 % prisgaranti – fordi vi vil at våre kunder skal være fornøyde og føle at de får god verdi for pengene.

Sortering:
Artikler per side:
4 artikler
4 artikler

Hos AZ Design vet vi hvor viktig det er å kunne vise frem sine frosne varer på en flott og praktisk måte, spesielt i butikker, kafeer og restauranter. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av displayfrysere fra Scandomestic, som kombinerer funksjon med design.

En av våre mest populære modeller er Kvarts SD 46, som passer perfekt for mindre rom og koster 7 100 kr. For de som trenger mer plass, har vi Freeze DF 560 BC, en romsligere variant for 27 100 kr, som er ideell for større butikker. For virkelig store behov tilbyr vi Freeze KF 1006 BE, en solid fryser for 36 450 kr, perfekt for supermarkeder eller andre miljøer med mye trafikk.

Alle våre displayfrysere har glassdører som gjør det enkelt å se hva som finnes inni, noe som frister kunder til å handle. I tillegg er de energieffektive, slik at du kan holde nede både kostnader og miljøpåvirkning. Hos AZ Design er vi stolte av å kunne tilby produkter som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer bra i det lange løp.

FAQ

Hva er en displayfryser og hvorfor er den bra å ha?

En displayfryser er en fryser med glassdører som lar deg vise frem dine frosne produkter på en tydelig og innbydende måte. Den er perfekt for butikker, kafeer og restauranter hvor man vil vise frem iskrem, frosne retter og andre varer. Displayfrysere gjør det enkelt for kunder å se hva som finnes og ta raske kjøpsbeslutninger.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger en displayfryser?

Når du velger en displayfryser, er det lurt å tenke på størrelse, kapasitet og hvor du skal plassere den. Velg en modell som passer ditt rom og som kan romme de produktene du vil vise frem. Det er også smart å velge en energieffektiv modell for å spare penger og være miljøvennlig.

Hva er fordelene med å bruke en displayfryser fra AZ Design?

Med en displayfryser fra AZ Design kan du enkelt øke synligheten for dine produkter og gjøre dem mer tilgjengelige for kundene, noe som ofte fører til økt salg. Våre frysere holder produktene friske og sørger for at de alltid er klare til å selges. I tillegg gir våre modeller en flott og profesjonell presentasjon som gjør stedet ditt mer attraktivt.

Hvordan tar jeg vare på en displayfryser?

For at displayfryseren din skal fungere bra, er det viktig å rengjøre den regelmessig, både på innsiden og utsiden. Hold glassdørene rene slik at produktene vises tydelig, og sørg for at dørtetningene er i god stand for å forhindre at kald luft lekker ut. Litt vedlikehold nå og da hjelper fryseren din til å vare lenger og fungere effektivt.

Er displayfrysere fra AZ Design bra for miljøet?

Ja, våre displayfrysere er designet for å være energieffektive, noe som hjelper deg å spare energi og redusere kostnader. Vi streber etter å tilby løsninger som ikke bare oppfyller dine behov, men som også bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Våre produkter er både praktiske og miljøvennlige, slik at du kan føle deg trygg i ditt valg.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter