For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Kjøletårn

Trenger du å holde varene dine kalde og samtidig vise dem frem på en stilig måte? Da er våre kjøletårn, også kjent som eksponeringskjølere, fra AZ Design akkurat det du leter etter. De er perfekte for å maksimere plassen og gjøre produktene dine lett tilgjengelige, selv når plassen er begrenset.

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
3 artikler

Med et kjøletårn kan du enkelt holde varene kjølige og sørge for at de alltid er klare for kundene.

Vi har kjøletårn for alle behov og budsjetter, og vi er sikre på at du vil finne det perfekte alternativet hos oss på AZ Design! Ta en titt på vår Diamant RT 82 BE, et kompakt og smidig kjøletårn som passer perfekt for mindre butikker og kafeer. For kun 6 200 kr får du et energieffektivt kjøleskap som gir nok plass til å holde produktene dine friske og lett tilgjengelige – og det er enkelt å bruke!

Trenger du mer plass? Da anbefaler vi vår Diamant RTC 287 BE. Denne modellen tilbyr større lagringskapasitet og er perfekt for større butikker og dagligvarebutikker. For 15 200 kr får du et stilrent kjøletårn med en robust konstruksjon, som både ser bra ut og gjør jobben effektivt.

Hvis du leter etter noe midt imellom, da er vår Diamant RTC 237 BE det rette valget for deg. For 12 700 kr får du et kjøletårn som tilbyr den perfekte balansen mellom kapasitet og pris. Denne modellen er utmerket for å håndtere et større utvalg av produkter uten å ta opp for mye gulvplass, noe som gjør den ideell for virksomheter som ønsker å optimalisere sin salgsoverflate og samtidig gi kundene en fantastisk opplevelse.

Alle våre kjøletårn er designet for å holde produktene dine friske og kjølige. De er enkle å bruke og vedlikeholde, slik at du kan fokusere på det som er viktigst – kundene dine. Med vår lange erfaring innen B2B og vår dedikasjon til å levere pålitelige og holdbare løsninger, kan du være trygg på at du får det beste produktet for din virksomhet når du velger et kjøletårn fra AZ Design.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter